Veckans bästa dag

Det har stormat en hel del hos oss denna vecka. Inte lätt att vara fyra år. Idag hade vi det bra, bara ett stort utbrott som ekade över hela skolcentret då jag parkerade bilen i fel ruta och benen var för trötta för att promenera och jag vägrade bära två barn. Efter det har det varit en rätt lugn dag. Och en mycket roligt dag.

höst lönnlöv

När vi lämnat Viggo på förskolan iklädd ninjadräckt, Halloweenfest ni vet, tog vi god tid på oss att komma tillbaka till bilen. Några minuters promenaden tog en timme. Vi stannade vid museiområdet och lekte. Tre barn som med humöret på topp klättrade och klev, hängde och rullade och klättrade och klev lite igen.

tre på rad
klättra i träd
bland löven museiområdet

Denna fredag kan kort och gott klassas som veckans hittills bästa dag. Första kvällen denna veckan jag inte är totalt utmattat och nedstämd. Trevlig fredagkväll kära ni!

2 svar på ”Veckans bästa dag

Kommentarer är stängda.