Inspireras av andra

Efter att jag igår läste Siljes inlägg där hon skrev att hon fotograferat i motljus blev jag ivrig att pröva. Jag märkte att jag började med att ta bilder från sidan av ljuset och fick inte med önskad effekt på bilderna, det blev bara vanliga bilder. Men sedan ställde jag mej rätt mot solen och fick till utseendet jag var ute efter.

lila blomma

På flera bilder fick jag med oönskade ljussträck också, som tur går det att beskära bilder. Tänker att kanske ett motljusskydd kunde vara till nytta.

utblommat i motljus

Nästa gång jag har möjlighet ska jag försöka få bilderna på barnen i motljus att lyckas. Det blev inte bra bilder på dem denna gång mot solen.

2 svar på ”Inspireras av andra

    • Ska ta och kika in på CDON. Drömmer nu som då om en liten kamera och minst lika ofta om nya objektiv.

Kommentarer är stängda.