Kanske jag lyckas denna höst?

Viggos förskola ligger på ett museiområde. Gamla söta röda trädbyggnader. Fförskolan har förut var en ladugård. Stora, eller enorma, träd som stått där i längre än det går att förstå. Bland träden finns mina favoriter lönn och ek. Speciellt lönnens blad blir så vackra på hösten.

museiområde förskolan

Jag har i flera års tid haft som mening att ta barnen med till området på hösten då löven blivit gula och delvis fallit ner på marken för att fotografera dem. Hittills har det inte blivit av. Alla höstar har jag istället beundrat Malins bilder från platsen. Nu denna höst hoppas jag att jag inte missar min chans. Vi går ju där precis vareviga vardag morgon och eftermiddag. Det kräver bara lite förberedelser, som att ha med kameran till en början. Ännu har vi tid på oss, men inte hur många veckor som helst.

ladugården förskolan