Lilla hjälpredan

Aron är med på noterna genast då det ska plockas undan. Unda unda säger han och städar ivrigt. Utan tvekan följde han gärna med mej till roskisen också. Båda sa han flera gånger om där vi gick med varsin skräppåse till soporna.

hjälpsam liten

Vår lilla pratkvarn. Förstår allt och lite till. Kan mååånga ord. Pratar med två och tre ords meningar. Händer det något spännande, roligt, tråkigt pratar han om det med oss om och om igen i flera dagar. Sedan kan det vara paus och plötsligt kommer han ihåg händelsen igen.

blöja roskis

Förutom pratkvarn är han också ett fartunder som ständigt råkar ut för små törnar. Ofta stiger han upp, ber att någon blåser och fortsätter. Idag smällde det dock till lite mer. Han grät och hade ont. Jag så inte var han stött sej, men han kunde själv peka ut pannan. Och vilken bula han krockat åt sej sedan. Stackars liten.

bula pannan

Ett svar på ”Lilla hjälpredan

  1. Nämen lille gubben ändå vilken bula! :O Bra att han kan berätta var det gör pipi (ifall det då inte syns sådär klart)! Här väntar vi på flera ord från vår tös 🙂 De senaste är Vov-vov-vov som hauvan säger, fast det tycker hon att kalvar också ska göra då.. riktig landeflicka! Krams!

Kommentarer är stängda.