Dagens tre favoritbilder

Jag fick spendera dagen med Elin och Aron medan Viggo hade Noah över och leka. Mitt sällskap plaskade i poolen, hoppa i trampolin och fotograferade med testkameran. Elin var kvick i att fråga om det går att ta selfie. Jag tror att kamerans storlek fick henne på de tankarna, för den lilla kameran powershot G7 X vi hade med på resan kunde man svänga skärmen på. Sedan tog vi några selfien tillsammans.

selfie eos m3

Svampen som växer på trappan blev Aron plötsligt mycket intresserad av.

svamp

På eftermiddagen hade jag igen tre barn. Denna bild blev snabbt en favorit från idag. Den är något annorlunda än det jag normalt fotograferar. Bilden är tagen med EOS M3 och objektivet som hängde med i paketet, 18-55mm. Gillar skarpt djupet på bilden. Misstänker att samma bild med min egen kamera hade haft Viggo skarp och de två andra blurriga.

alla tre gungar