Bastu inspiration

Vår bastu kommer inte att bli färdig i första taget. När vi flyttar in i hemmet har vi en toalett och ett badrum i övrevåningen medan källarn ännu är halvfärdig. Vi har kommit mycket långt med bastuplanerna. Det är nu platserna för duschar, avlopp och toa ska bestämma. Sen när golvet är gjutet är det sent att ändra sej.

bastu idéer bostadsmässan

Vad kommer till utseende och stämning i bastun och tvättrummet har vi ännu tid att planera och drömma. På Bostadsmässan föll vi för bastun som hade mörk väggpanel och ljus lave. Breda panel på båda dera. Vår bastu kommer inte att vara i det minsta laget. Tanken är en lång och djup lave från vägg till vägg, lite som på sommarstugan.

badrum bastu idéer

I tvättrummet kommer vi att ha två duschar på motsatta väggar. På kortväggen mellan duscharna tänkte vi göra hyllor av något slag för schampon och tvålar. I omklädningsrummet kunde vi bra ha en lång bänk, som på bilden högst upp till höger, med lådor. På mässan fanns många olika vackra pallar, som på den nedre bilden, i samband med tvättrummen. En lång pall kunde jag gärna ha i vårt hem också. Alla bilder är tagna på Bostadsmässan i Vanda, med systemkameran eller min mobiltelefons usla kamera.