Det nya matbordet

Jag har ju helt glömt bort att visa er vårt nya matbord. Matbordet som är planerat med tanke på nya huset. Matbordet som är designat av J och hans bror och snickrat av brodern. Vårt nya matbord av långa brädor eller plankor som är vaxat vitt.

nya bordet

Nu har haft bordet i användning i snart tre veckor och som vi gillar det. Det finaste som finns. Snart ska glasskivan anlända för att skydda ytan medan barnen är små.

matbord breda plankor
matbord helträ

Igår klickade vi plötsligt hem två stolar också. Bara två för att först pröva om vi gillar dem till utseende och färg. Och det viktigaste, att stolen är bekväm att sitta i. De vi nu har är int de skönaste och jag sitter ogärna länge vid bordet. Inget problem då jag ofta äter själv med barnen och är den tankspriddaste dukaren.

snickra matbord

2 svar på ”Det nya matbordet

Kommentarer är stängda.