Bondgårdsdjur på Haltiala

I sommar blev det igen ett besök till Haltiala i Helsingfors. Senast var vi där för två somrar sedan.

haltiala

Getter, grisar, hönor och får såg vi. Fåren med lammungarna gick det att klappa och mata med färsk gräs. Tips, tag med eget gräs, som maskrosblad. Skralt med något som växer där runt fårhagen och det är ju roligt att mata djuren.

klappa får tomtebo
klappa får
mata get

Lekparken hade förnyats med nya gungor och klätterställning, mycket med djurtema. Hästen i parken var den enda vi såg. Kossorna var först långt ute på åkern, men när vi körde förbi kohagen hade vallfärdat närmare. Barnen var glada efter utfärden med kompisarna. Även om vi inte såg lejon.

häst lekpark haltiala
filur lekpark
syskon

2 svar på ”Bondgårdsdjur på Haltiala

  1. Oj va de e skoj att följa med din blogg. De e nästan som att bo grannar igen då jag får höra vad ni ”alla” sysslar med 🙂

    • Roligt att du tittar in! Nästan grannar bara långt ifrån varandra. Hoppas vi ses snart!

Kommentarer är stängda.