Pizza i mängder

Vi följer samma mönster som igår. Det känns som vi fått grepp om det här med semester. På alla plan förutom måltiderna. Tiderna maten serveras är inte eniga med våra vanliga mattider. Inga problem för mej, Viggo eller Elin egentligen. Det finns något att äta då hungern slår till. Men Aron och maten är inte det lättaste pusslet. Jag tog inte med babymat för nära på alla dagar. Hade jag gjort det hade problemet inte existerat. Lunch och middag serveras för sent för hans mattider. Men jag tror det löser sej. Till lunch åt han pizza margarita med god aptit, likaså till middag efter att han sovit tre timmar under trädet. Bröd, kex, saft, frukt mellan varven och något under själva måltiderna. Då ska han väl klara sej resten av semestern. 

Jag njuter av att inte behöva vare sej göra mat, planera inköpslista, byka eller städa. Det finns ju på riktigt tid att spendera med mina underbaringar. Att ha tid att se dem leka i parken eller njuta av glassen eller pizzan. Visst är det skönt med semester. Och visst finns all den andra vardagsrumban här också, men den orkar jag bättre med här än hemma bland alla måsten.