Inte som planerat

Efter ett utdraget butiksbesök, med bland annat niskapaskat och kassamaskin som raderar hela vårt köp och tjejen får ta alla typ 100 varor en gång till, var det skönt att gå ut på gården i solskenet. Där ute åt vi mellanmål, Viggo valde att äta uppe i trädet, och hoppade ruta, bland annat.

mellanmål i trädet hoppa ruta

Sedan var det bara att inse att Arons mage inte gillade antibiotika  och fredag eftermiddagen blev inte som jag och barnen planerat. J hade sista dagen på jobbet i dag, i juni börjar nya utmaningar, det hade vi tänkt fira med fin middag och efterrätt. Istället blev det ett nytt läkarbesök med Aron. Med en ny kur landade vi hemma och till kvällsmålet åt vi glassen vi köpt till efterrätt. Nu är jag rätt slut som mamma. Men ett glas bubbel eller två ska sambon och jag njuta av fredagkvällen till ära. Och samtidigt kan vi fira slutet på det gamla och början på det nya och att han har semester nästa vecka.