Då barnen trivs ute

Strax efter klockan tre i eftermiddag gick vi ut på gården. Elin och Viggo började med cykeltävlingar, först mot varandra och sedan i egna åldersklasser för att slippa bråket och sura minerna.

cykla lila rosa klädd puky cykla glad

Aron gick glatt omrking med den röda mopon en stund. Jag undrar var vi gömt de små cykelhjälmarna för den minsta puky balanscykeln kunde han gott och väl ha promenerat med.

plasto mopo

Aron och jag gick in där strax före fyra för att förbereda middag. Viggo och Elin hade inte ro att komma in och äta då maten var klar, leken var för rolig. Härligt att de igen leker tillsammans, de var inne i en svacka här förut. På bilden leker de uppe till höger bakom sandhögen och trädet.

själv på gården

Efter klockan fem gick jag och Aron ut tillbaka med middag i skålar. Uppskattat, förutom att maten inte smakade något och fick i sej en mängd skräp helt plötsligt. För övrigt känns det som ett bra allternativ att servera middagen ute då barnen trivs där, det ska vi köra med oftare när vädret tillåter. Vi alla gick in någon minut för sent till buu-klubbens start. Tre trötta barn somnade gott på kvällen.

middag på gården