I väntan på solförmörkelsen

Solen lyser där bakom molnen. Synd att det just idag är mulet, då det snart är dags för solförmörkelsen då månen passerar mellan solen och jorden.

I väntan på detta fenomen njuter jag av lugnet. Aron sover redan medan Viggo och Elin har förmiddagsharmonin på gång. De leker alltid som bäst om förmiddagen. Älskar dessa dagar då vi inte måste göra något utan de får leka iklädda pyjamas fram till lunch. På eftermiddagen hinner vi sedan gå ut och göra annat ”man måste”.

Bjuder er på bilder från gårdagen. Tre bilder som gör mej glad.

vagnpromenad

Först ut en vagnpromenad med Elin, dockan och Aron. Skönt väder att promenera längs sandvägen.

sandlekar

Vi fortsätter med en solig bild på dottern försjunken i sin egen lek.

bistro omat

Middag på Bistro o Mat med tre fina vänner. Underbart att få sitta ner en hel måltid, äta, prata och skratta. En skön paus från vardagen. Det kändes som fredagkväll när jag körde hem igen. Och idag blir det fredagkväll på riktigt, hemma i soffan.

Nu ska jag avbryta leken och bjuda barnen på lunch.