Vi fortsätter med samma visa

Det var Elin som var först ute i början av månaden, en knapp vecka senare var det Arons tur. Nu har Aron bara snuva kvar och Elin är återställd. Jag levde i hoppet att Viggo skulle klara sej, men nej.

alla i arons säng

I onsdags fick han feber och sedan dess har han haft stegring. Idag på dagen verkade han ha krafter och kändes inte varm, vi vågade ut oss medan Aron sov på bakgården. Efter en kort stund blev han bara sittande i sandhögen medan Elin sprang upp och ner i högen med käppar som stavar. Dags att gå in igen och fortsätta vila. Vi lekte bland annat spegel.

is på potten

När Viggo blir frisk i början av nästa vecka, om han följer samma mönster som de andra, har vi varit sjuka/förkylda i dryga tre veckor. Bara så ni vet. Smått bitter är jag på detta tillstånd, speciellt dessa soliga dagar som det nu bjudits på och lovats till helgen. Jag köpte färsk jäst i butiken idag, vi ska baka bullar bara för att vi kan vara inne när solen skiner. Och den här gången ska det bli bullar som barnen också äter. Så det så.

gunghäst