Första köksmötet

Glad fredagkväll på er! Vi har haft ett första möte med Domus och kommit igång med köksplaneringen utgående från deras utbud. Med oss hade vi planerna Essi gjort. På mötet pratade vi om integrerade kylskåp, rektangulär induktionsplatta och 90 cm ugn. Får se  vad det blir sedan slutligen. Det vi behöver veta snarast möjligt är var spisfläkten ska placeras och var vattenposten ska ligga, så hålen för rören blir på rätt ställen. Nu väntar vi otåligt på vårt nästa möte och är fullt medvetna om att vi får göra detta flera gånger om med olika leverantörer. Hon vi jobbat med idag är bara super trevlig och har en drivkraft samt idéer man önskar av de andra också.

lila tulpaner

10 svar på ”Första köksmötet

 1. Vi har just beställt vårt nya kök från Domus. Åtminstone så här långt är vi nöjda. För oss blev det en fläkt uppe i taket ovanför köksön. Vi fick den dessutom på köpet 🙂

  • Roligt att ni är nöjda med ert nya kök! Kollade ni mycket runt före ni gjorde beslutet? Hittade ni andra bra leveratörer du kan tipsa om? En fläkt i taket ovanför köksön planerar vi också. Vi får desvärre betala för den. 🙁

   • Vi var hos Keittiömaailma också. Flera leverantörer hade vi inte möjlighet att gå till då vi inte riktigt hade möjlighet till så mycket barnvakt. Det tar ganska mycket tid per gång och lillkillen kunde vi ha med men två-åringen skulle nog inte ha gillat det 🙂 Priserna var ganska samma, men det som avgjorde var att Domus hade 70 cm djupa skåp. Ja och sen då planeringen var färdig kastade försäljaren fram att om ni bestämmer nu så får ni fläkten på köpet. Den var ju värd 1500 euro så vi tackade och skrev under 🙂

    • Prima att få fläkten på köpet. Vi ska nog kolla runt, det är ju inte skyndsamt på något vis med vårt kök. Jag tror vi börjar med att skicka vår plan elektroniskt åt olika firmor och ser vem som kan göra offerter på basen av det och vem som behöver träffas då redan. Den vägen kunde vi spara lite tid att springa runt hos alla.

 2. Vi har också Domus kök i vårt 6-år gamla hus. Då var vi o planerade det i Domus i Esbo, men beställde köket från Domus i Lahtis. Fick exakt samma kök betydligt mycket billigare utanför huvudstadsregionen…

  • Det där låter som en bra deal. Var ni till flera olika leveratörer också? Det går alltså att beställa från vilken Domus affär som helst, behöver inte vara den närmaste?

   • Jo, vi kollade nog runt hos ganska många leverantörer. Vi gillade planeringen över köket de hade gjort där på Domus, så vi kollade till vilket pris etc. andra kunde erbjuda motsvarande kök.

    Lönar nog sig att kolla lite runt – kan vara stora skillnader i pris.

    Lycka till med ert projekt!

    • Tack! Det är riktigt roligt det här med kök. Joo, vi ska absolut kolla runt. Vi hoppas det går att fixa en del per e-post också.

 3. Vi valde att ta första bästa 😉 Hon som planerade vårt kök var super. Vi räknade ut att det vi sparar i tid att springa hos olika leverantörer, skaffa barnvakter osv, kommer att kosta oss mer än detta kök.

  • Du har en bra poäng där. Men vi har egentligen gott om tid då vi kan springa hos olika leverantörer under många månaders tid, så lite ska vi kolla runt.

Kommentarer är stängda.