En längtan kryper på

Vilket vårväder idag igen! Vi passade på att åka peffis och pulka med vänner i något som lätt blir vinterns häftigaste backe. Inte en lång backe egentligen, men desto brantare och vilken fart det blev. Jag åkte själv längs isbanan utan något alls och jisses så det löpte. Barnen skrattade högt och högre för var åk.

åka brant backe
åka tillsammans
etupelto

När vi åkt färdigt blev det lek i lekparken. Största favoriten blev en liten vattenpöl och droppande vatten. Vattenlekarnas tid närmar sej igen. Bäst att med andra ord kolla regnbyxor, -hanskar och gummistövlar, att de ännu passar från hösten och att de är hela.

fånga vatten
vårvinter
isbjörn handskar

Dagar som denna gör att längtan efter våren växer, samtidigt känns det onödigt tidigt då det enligt kalender kan bli hur mycket vinter som helst ännu. Jag ska försöka dröja före jag börjar vänta på vår, det blir annars en för lång väntan. Njuter för fullt då det plötsligt bjuds på en vårig dag för tidigt.