Shopping tips

Äntligen fick jag gjort något åt berget med för små barnkläder eller barnkläder som ska ut ur huset. Vissa plagg väntar i påsar på någon insamling eller skräpkorgen, andra har redan fått nya hem hos syster och vänner, men den absolut största delen prissatte jag igår kväll.

barnkläder

Idag strax innan stängning förde jag två stora kassar till bord 69 på nella&nuttu loppiset. Där väntar kläder i storlekar mellan 68 och 116 på nya ägare. Gillar tanken att någon annan kommer få glädje av det som blivit smått hos oss. De första plaggen plockades redan medan jag fyllde hyllorna. I två veckor framöver kan ni fynda barnens små kläder. Jag hoppas få fylla på ann efter, blev med en nästan full ikea kasse ännu. Happy shopping!

nella&nuttu

 

6 svar på ”Shopping tips

  1. Äsch då, jag var där idag på förmiddagen och hittade nästan inget. Borde ha väntat tills imorgon i stället. Får man fråga vad det är för storlekar på PoP-windfleecejackorna du säljer? Och pris?

    • Gick själv en snabb runda där igår också, utan att hitta något. Många tomma bord ju nog. Windfleecejackorna är i storlek 74, 92 och 98. 104:an köpte någon redan bort. Den dyraste är 20€, de andra under, men kommer inte ihåg hur jag exakt prissatte dem.

  2. Vet du jag var igår o plocka bort mitt bord på Nella&nuttu bord 69… 🙂 de va bra bord på basen av pengen som kom in på en veckas försäljning.

    • Men på riktigt! Äsch att jag inte visste om det, vi kunde ha tajmat och träffats där. Bra att bordet hämtade in pengar och bort kläder.

  3. Hej,
    Tack för shoppingtipset. Var där på förmiddagen och shoppade loss 🙂 Ditt bord var ganska populärt och en hel del gick redan åt så det kan löna sig att ganska fort fylla på.

Kommentarer är stängda.