Solsken och skratt

Så kom kvällen idag också. Inte en stund för tidigt. Det känns som dagen präglats av gråt, orättvisor, gnäll och skador. Samtidigt vet jag att de fina stunderna är minst lika många och säkert fler. Det är bara lätt att det negativa får ett övertag till slut.

solsken

Jag vill inte komma ihåg allt gnäll och gråt. Jag vill komma ihåg att Viggo och Elin har haft fina lekar med duplo, att Aron och jag lekt med duplo, att Elin, Viggo och jag bakat pätkis cookies och att vi alla tillsammans kollade ett Pippi avsnitt och åt popcorn.

ge fart

Vi var ute också i solskenet. Riktigt vår kändes det som. Ingen ville åka pulka utan gunga istället. Med två gungor och tre kan det bli kämpigt. Som tur var det inte det idag. Utan idel glada miner och skratt.

gunga i solsken
blå himmel