1-års kalas del två

Arons första födelsedag firades med släkten i eftermiddags. Räknade till 19!! muminmuggar på kalasbordet plus glas för sammanlagt sex barn. Då var bara den närmaste släkten bjudna, alltså Arons mormor, farföräldrar, moster med familj, morbror med sambo, faster med familj, farbror med sambo samt min farbror, farmor, farfar och mormor.

Precis som igår, vaknade Aron från sin tupplur då gästerna redan anlänt. Killen var inte alls berörd, han ville bara ut på vinden och spela innebandy. Kalasmaten smakade och för en gångs skull blev det inte mycket över heller. Aron var inte värst intresserad av att öppna presenter idag heller, hur hans syskon än försökte locka och visa. Viggo och Elin hjälpte ivrigt till att öppna paketen istället. Åter en fin fest för vår kära 1-åring.

1 års kalas släkt
blåsa ljus 1 år kalas
öppna presenter
aron presenter
jag
kalas liikkuri

Ett svar på ”1-års kalas del två

Kommentarer är stängda.