Dagens första gånger

Elins första dag på klubben efter semestern var lyckad med peffisbacke, bygg av snögubbe och en familjeteckning. Saknade sin bästis där, men kanske de träffas imorgon. Efter klubben var vi hemma hos systern och S.

kusin lek

När Aron sov fick flickorna leka med de små stenarna. Det serverades kaffe med flera sockerbitar och dockorna fick mat och vitaminer i mängder.

elin och dockan

Vi hade en mysig sagostund före båda tjejerna sov på terrassen. Och då alla tre barnen sov samtidigt satt jag och systeryster på soffan. Det har inte hänt tidigare, men nu var ju Viggo på dagis. Annars hade vi haft honom som sällskap.

mysig sagostund

Sista första gången för dagen, Viggos innebandy gick bra. Barnen spelade i en timmes tid. En nöjd fundersam pojk efter första träningen, jag har svårt att tolka om han hade förväntat sej annat eller vad han tänkte på. Nästa vecka vill han gå igen, så helt fel har det inte varit.

2 svar på ”Dagens första gånger

Kommentarer är stängda.