Ivrig i nya skor

Imorgon har Viggo första innebandyklubben. En klubb för barn i 5-6 års åldern där de får bekanta sej med grenen. Innespelskor köptes idag och sedan dess har han prövat skorna otaliga gånger.

chima lek

En kort sählyträning drog pappan åt Viggo och Elin på vita vinden och skorna fungerar utmärkt. Svettband får Viggo låna (ett rent såklart) av pappan och sin drickaflaska har han plockat fram. Klubban ligger ännu på vinden, den får vi inte glömma.

innespelskor

Jag har på känn att morgondagen kommer att präglas av en ivrig och nervös liten man. Som tur får han leka av sej på dagis först, kanske glömmer han vara pirrig där. Jag är också nervös inför första träningen, tänk om det blir en total flopp och han inte vill gå igen? Samtidigt, tänk om detta är hans grej och en idrottsform för framtiden?

2 svar på ”Ivrig i nya skor

  1. Hej! Jag vet att ni bor på annan ort (vi bor i Hfors), men jag undrar via vad ni hittat innebandyklubben åt Viggo. Vår Max (nästa 5 år) skulle villa börja på innebandy, men jag har svårt att hitta nåt vettigt åt barn? Är det något privat som ordnas där hos er, eller är det en organisation? H. Tove

    • Det är en innebandyförening som har klubbverksamhet för de yngsta. LÖnar sej säkert att kolla innebandyföreningar och andra idrottsföreningar i hemknutarna. Hoppas du hittar något för Max!

Kommentarer är stängda.