Vänner emellan

Elin fick ett whatsup meddelande av Minni imorse. Frågan löd om Elin ville ta skidorna med så vännerna kunde skida tillsammans. En ytterst ivrig Elin packade själv skidor och stavar i bilen för att försäkra sej att allt är med. Väl framme var skidivern stor.

elin minea

En stund senare hade de skidat klart och vännerna fortsatte med diverse lekar igenom hela dagen. Härligt att få ta del av deras vänskap, flickorna trivs verkligen ihop.

vänskap

Medan de äldre vännerna sov ute fanns det tillfälle för de yngre att stifta bekantskap. Aron och Leo har inte träffats på en tid. Nu studerade de varandra mycket noga. Aron försökte vara försiktig på han klappade Leo och jag tror han lyckades, Leo sa aldrig ifrån. Hoppas dessa två kan bygga upp en lika fin vänskap som deras storasystrar har.

aron leo
träffa vänner

Viggo var inte alls med oss idag. Han lekte hela dagen hemma hos Noah. De två har fortsättningsvis ett lika starkt band som förut. De hittar på finurliga och fantasifulla lekar och verkar inte vara osams alls. Det är alldeles underbart att se sina barn få vänner med stort V.