Liten i den stora världen

erövraren
Den lilla rusar fram just nu känns det som. Plötsligt springer han, försöker hoppa, kan busa och springa undan skrattandes då han är på humöret. Han försöker leka kuk-kuu lek, gömmer öronen eller ena ögat/munnen i händerna och säger buu. Dessutom pratar han två ord efter varandra i stil med ”titta babba” och titta brumm (gör alltså billjud med munnen)”. Med babba menar han inte pappa utan Babblarna, tusen tack Danni, som räddat många måltider. Pratar vi om iPad säger Aron babba, smart kille.Han kommer gående med bok i handen och vill sitta och läsa. Han kan leka med bilar och brummar fram längs golvet.

Allt detta plus allt det vi inte upptäckt att han kan och förstår gör ju att han tar in mer än han hinner bearbeta under sin vakna tid. Med andra ord sover han som en kråka vissa nätter. Förra natten till exempel, vaknade han och ville kolla Babblarna, leka buu-lek eller något med bilar. Tråkiga föräldrar som vi är, ville vi bara sova mitt i natten. Till slut somnade han där mellan oss. Eller också beror hans dåliga nätter på den vackra fulla månen. Återstår att se hur han sover framöver.