Kalas hjälpen

Min mormor fyllde år i dag och vi var inte sena att hjälpa till med bjudningen med min syster. Hon fixade saltiga pajerna, de bästa jag ätit på länge, och jag fixade fläder-hallon cheesecake samt kladdkaksbitar med cheesecake swirl. Från frysen plockade jag ännu med av bullarna som barnen bakade en för en tid sedan.

tomat mozzarellapaj

Mormor var glad över all hjälp och visst hjälper vi gärna då det kommer till att baka. Roligt var det också att träffa kusiner vi inte sett på lääääänge.

fläder ochhallon cheesecake

Om en vecka fyller min farmor jämna år och då får vi igen hjälpa till med bjudningen. Här i mellan fyller ännu J år. Ett enda kalasande hela gråa november som sedan övergår i ett juligt december. Bra avslut på året liksom.

2 svar på ”Kalas hjälpen

  1. Tack för allt Anni ( alla godsaker var väldigt goda) De var jättetrevligt att se er alla 🙂 Jag hoppas vi ses snart igen ! Hälsa barnen från oss ännu 🙂 de är så söta

    • Tack! Det var trevligt att träffa er! Vi får fixa en träff med kusinerna snart, så ses vi igen. Jag ska hälsa barnen.

Kommentarer är stängda.