Blingo med vänner

I eftermiddags kurvade Linn-Sofie in på gården med bagaget fullt med Blingo kläder. En stund senare satt vännerna redan i soffan och vi fick se vinterns nya kollektion. Många fina plagg som plötsligt tilltalade mer än på bilderna på webben. Det blev ett par jeans åt mej samt ett smycke och ljusstakar. En blir ju hungrig av att shoppa och jag hade fixa till med två pajer samt en cheesecake och två olika sorts snittar. Där satt vi sedan med vännerna och försökte få muntur mellan tuggorna. Det blir för sällan man har tillfälle att pratas vid utan barn. Nu närvarade bara två små bebusiner som vi alla gärna gullade med. Tack fina ni för några timmars paus från vardagen!

Inga bilder på vare sej kläder eller gäster, men bjuder på maten.

blingo bjudning

caesarpaj
Broiler caesarpaj. Märker nu att baconen saknas från dekorationen.

feta tomat broccoli paj
Paj med broccoli tomat, fetaost och soltorkad tomat. Inspirerad av Linn och Alpo.

dumblesnittar after eight-snittar
Dumblesnittar och after eight-snittar. Recept från Baka med Frida.

flädercheesecake hallonsås
Cheesecake med fläder och hallon.

2 svar på ”Blingo med vänner

Kommentarer är stängda.