Tankar inför helgen

Efter en dag med veckohandel, klubb, dagis, träffis med moster/syster samt kusin, lek och bus samt bastubad är det skönt att få somna på kvällen.

sova gott

Nu är vi redo för helg. Imorgon firar Viggo Halloween på dagis och till eftermiddagen väntar vi J hem direkt efter jobbet. Det om något är lyx då han den övriga veckan kommit precis vid barnens läggdags efter en eftermiddag på bygget. Det ska bli skönt att ha lite familjetid också. På lördag hoppas jag vi kan åka en sväng till pappas grav och på söndag blir det Blingokläder här hemma tillsammans med Linn-Sofie. Inför söndagen får jag baka och fixa, kan erkänna att det ska bli det roligt att göra men svårt att välja vad som ska bjudas.

4 svar på ”Tankar inför helgen

    • Jee! Spännande med babyfri visning. Men vänta, här finns nog två minibabyn om du får riktigt ledsamt och Aron huserar i nedrevåningen också.

Kommentarer är stängda.