En hel dag tillsammans

En hel dag med Danni och Minea. På förmiddagen plockade vi plommon och äpplen hos oss och på eftermiddagen lekte vi i parken hos dem. Gillar våra gemensamma måndagar och det gör barnen också. Skönt med en dag utan dagis-/klubentider att passa. Resten av veckans vardagar ska vi vara klockan nio vid dagis och det blir alltid lite tajt. Idag åt Elin och Viggo morgonmål då vi andra dagar startar bilen. Vi hann precis med morgonsysslor innan sällskapet svängde in på gården. Roligt att det är måndag om en vecka igen!

glada gänget

aron rutschkana

i lekparken

6 svar på ”En hel dag tillsammans

    • Tack själv! och tack! Gissa bara hur många bilder som var skarpa på fel ställen eller hade barn med konstiga miner. Som tur gård det att ta fler bilder. 🙂 kram

    • Joo, han har stigit upp mot stöd sedan han var drygt halv år. Fattar inte varför de har så bråttom. Antar att de skyndar efter syskonen.

Kommentarer är stängda.