En dopdag

Elwas dop i Sibbo prästgård idag. Ett gammalt hus omringat av åkrar. Idyll.sibbo prästgård

Det tog oss en dryg timme att köra och aldrig förut har jag varit så här nervös under en bilresa. I bakluckan i en pafflåda med några kylpatroner låg doptårtan med stort D. Det var en varm dag, vilket gjorde transporten utmanande. Det var redan en utmaning i sej att få tårtan packad så att den inte tog skada under bilfärden. Ville inte ställa den under kupan för resan, sockermassan blir lätt fuktig. I lådan fick tårtan mer luft än instängd i kupan. Väl framme kunde jag pusta ut. Tårtan hade klarat sej utan större skador. Tårtan fick många beröm för utseende och smak. Själv är jag också nöjd över slutresultatet.

doptårta

Själva dopceremonin var vacker, med sång och diktläsning. Faddrarna fick några kluriga frågor av prästen, men svarade exemplariskt. Viggo satt och lyssnade på prästens historier under hela dopet. Han tyckte det var intressant. Elin var mest hungrig. När det blev dags för bjudningen åt hon smörgåstårta med god aptit. Vi är glada att vi fick var med på Elwas dop, en varmhjärtad tillställning. Vi kommer på kanelbullar bara gåvan anlänt på posten.

elwas dop
elwa sover
syskon på dop

2 svar på ”En dopdag

  1. Härligt att ni kom allihopa! Och tack ännu för den fina kakan som alla älskade 🙂 Ni får aspelut komsi förbi utan orsak också, eller så kommervi ditåt! O kivoga bilder! Krams!

Kommentarer är stängda.