Plantera päronträd

päronträd
Igår var Arons faddrar över på trädplantering. Väl gjorda förberedelser resulterade i en smärtfri plantering.

plantera päronträd
Medan faddrarna planterade och jag knäppte bilder höll J två av tre babyn i famnen. Efter det fick han slå ner några pålar för att stöda ett nät som kommer runt trädet. Vi vill själv njuta av trädet och skörden, inte mata den åt hjortarna.

gluten- och äggfri tårta
Till planteringskaffet åt vi en ägg- och glutenfri tårta med blåbär och hallon. Läskande läckert!

baby kompisar
Vi gjorde några försök på att ta bilder på våra tre bebisar. De två yngsta på fyra veckor respektive två månader var tacksamma modeller. Den äldsta på sex månader var inte sammarbetsvillig just alls. Han ville helst knycka strumpan av den yngsta, klappa den näst yngsta för ivrigt eller krypa iväg.

Ett svar på ”Plantera päronträd

Kommentarer är stängda.