Den stora kalasdagen

Igår firade vi vår 3 åring och vår 5 åring med gemensamt kalas för släkt och vänner. Varmt både ute och inne. Temperaturen låg på över 30 grader som bäst. Viggo och Elin var nöjda med festen, likaså föräldrarna. Ett stort tack till alla som deltog!

3 år 5 år kalas öppna presenter födelsedagskalas after partyDå gästerna gått hem, barnen tystnat, satt vi en stund ute på terrassen och njöt av lugnet efter en fin dag. Samtidigt planerade vi kommande dagar med packning, frysköp, flytt och sånt.

2 svar på ”Den stora kalasdagen

  1. Tack för oss! Vi frågade S i bilen vad som var roligast med kalaset, hon svarade Maten 🙂 Uppskattningen tycks gå i arv 😉

    • Kul att hon gillade bjudningen! Härligt att jag hann umgås en stund med henne, hon är en fin typ!

Kommentarer är stängda.