Söndag på stranden

En perfekt dag att tillbringa på stranden med goda vänner. Vi lämnade J på bygget och plockade med mamma/momi som sällskap och extra ögon och handpar. Vattnet var jätte lågt, men det störde ingen för det gick bra att leka ändå. Picknick med mumsig mat mellan varven. Lek i klätterställning på stranden. Konstellationen får fem sandkakor av fem möjliga, mycket variation och utmaning åt barn i olika åldrar. Vår Elin överträffade sej flera gånger om där hon klättrade fram. När den blåa himlen blev grå och några vattendroppar föl packade vi vårt och åkte hem. Många fina timmar fick vi före det.

vattenlek
drumsö stranden
drumsö simstrand
barnen på stranden
blivande storasystern

Ett svar på ”Söndag på stranden

  1. Tack för en härlig dag, vi var alla ganska möra på kvällen, blev bara hämtpizza 🙂

Kommentarer är stängda.