Plock från dagen

En förmiddag hos före detta grannar som flyttat längre upp längs vägen. Ett blygt återseende med flickorna som är rätt jämngamla med Viggo och Elin. Elin trivdes för sej själv, medan Viggo gärna lekte med kompisarna. Självklart badades det pool också. Efter en sen ute lunch traskade vi ner för backen hem igen.

hos eevi aava

Hemma blev det mera badande. Vad annat kan man göra i värmen. Härligt! Efter middagen bjöds det på vitchokladmousse med jordgubbar, mums filibaba. Till helgen kommer detta smakpar att fylla en ettårs tårta.

vitchokladmousse jordgubbar

Efter att barnen somnat startade jag hushållsassistenten och låt den vispa ägg och socker i närmare tjugo minuter. Det blev pösigt minsann, som skum i badet ungefär.

tårbotten

2 svar på ”Plock från dagen

Kommentarer är stängda.