Semesterdagen

Några veckor kvar till hela familjens semester. Jag och barnen har semestrat redan länge. Denna måndag har känts som en riktig semesterdag. Sovmorgon för Viggo och Elin till 7.30. Aron sov som en kråka, men det bryr vi oss inte om.

Frukost, solkräm och ut på terrassen och förbereda dagens första dopp. Vattnet i poolen var kallt, Elin fyllde på med hett vatten. Alla tre barnen plaskade en stund. Elin och Viggo fortsatte simma runt när Aron tackade för sej.

simbassäng

På eftermiddagen fick vi sällskap av kusin med far. Senare kom även syster till oss. Fyra barn fick mer än bra plats i vår Angry Birds bassäng. Kusinen var den som plaskade mest, våra barn hade fullt upp med att hålla ögonen torra. Längs med eftermiddagen badade barnen titt som tätt. Det kändes som det enda rätta i den underbara sommarvärmen.

simma i bassängen