Ett gäng kusiner i parken

Vi började vid sandlådan på Momis gård. Kakor gjordes och söndrades i rask takt. En grop grävdes tills sandlådskanten kom emot.

momis gård

Aron studerade lupinernas blad. Han orkar förvånansvärt bra bara ligga i vagnen då vi är i park eller annars ute. Ibland har han tur och får vara i famn en stund. Det är lite tråkigt att en lekpark inte är ett ställe för en snart fem månaders att kräla omkring på. Kanske han kan sitta själv där ute senare i år.

aron lupiner

Snabbt blev sandlådan tråkig och vi gick till en liten lekpark alldeles bredvid. En bra klätterställning var allt som behövdes för att Viggo och Elin skulle stortrivas.

lekpark klätterställning
momis lekpark

Jag hann umgås med systerdottern. Vi gungade tillsammans och gick en kort promenad också. Snart fyller den ögonstenen ett år och det är bara en tidsfråga när hon släpper taget och står och går på egenhand.

siiri går

2 svar på ”Ett gäng kusiner i parken

Kommentarer är stängda.