En femåring i huset

För fem år sedan började denna livslånga resa som förälder. Fem år som passerat i raser fart. Fem år jag kunde uppleva om igen. Fem år jag inte vill ge ifrån mej. Fem år som mamma åt världens bästa Viggo.

viggo nyfödd

Viggo ville bli uppvaktad i sängen på sin födelsedag. Tyst låg han vaken och väntade då vi smög in med presenter och sång. Ivrigt slet han upp paketen, beundrade gåvor och tackade för dem. Det sista han gjorde ikväll var att viska ett tack i Arons öra. Någon hade visst haft en fin födelsedag och gillat sina gåvor.

öppna present 5 år

Hos Momi blev det tårta och mera Ja må han leva. Viggo njöt av all uppmärksamhet och sin egen födelsedag för fullt. Det är stort att vara fem år gammal. Och visst har han blivit stor och äldre på många sätt.

viggo fem år

Grattis på födelsedagen älskade barn!

10 svar på ”En femåring i huset

Kommentarer är stängda.