Ett objektivbyte

Glada barn i parker i dag. Eller Elin var totalt kraftlös en stund, hon blev plötsligt hungrig. Som tur hade sällskapet en räddande fruktmosburk i väskan och Elin blev sitt glada jag igen. Jag saknar en ordentlig lekpark här i byn. En sån som det finns många av i både Esbo och Helsingfors. Som tur gillar barnen det som finns.

Jag böt objektiv på kameran igår. 50mm får pausa och 70-300mm sitter fast. Nu pratar vi inte mer om någon liten sammansättning. Kamerahuset och objektivet blir hurja långt tillsammans. Jag är inte van alls. Vågar inte gå med kameran runt axeln just alls, rädd att smälla objektivet. Att fota med objektivet däremot, hur kul som helst. Omväxlande att zooma. Nu går det att ta bilder på avstånd, utan störa det man fotograferar. Objektivet kräver ett avstånd på 1,5 meter för att fokusera, det blir trångt ibland, främst inne. Ska visa några bilder på tårta och cupcakes jag tog med objektivet också. Det får vänta tills imorgon.

snurr i parken
lekpark cittaren
lekpark rutscha
rutscha lekpark