I senaste numret av S-gruppens Samarbete Mat finns många intressanta recept. Till middag tillräddes två. Pulled chicken i pita bröd. Vi har ännu aldrig gjort pulled pork, men efter denna broiler variant ska vi absolut göra. Jag vill bara hitta ett recept som inte smakar BBQ för mycket eller helst inte alls. Denna rivna broiler krävde dryga två timmar i ugn. Under tiden var vi ute på gården och terrrassen. Till slut var våra magar riktigt rejält hungriga och visst smakade det gott. Riktigt riktigt gott.
Maskrosorna vill bara inte ge vika för en gräsklippare. Detta är som tur inte på vår egen gård.
Parasollet plockades fram och ger nu skugga på vår annars soliga terrass.
Viggo fick sina första lyror med en sån där handske när de bollade med J.
Våra blommor på terrassen och gården mår bra. Inget har vi egentligen gjort, med de klarar sej fint.
Och till slut. Pulled chicken i pitabröd. Brödet påminde mycket om tekakorna jag brukar göra. Alla åt av den här maten. Något vi absolut ska göra igen.