Med spadar i högsta hugg

Några timmar på bygget för hela familjen. Dagens arbete var att bre ut grushögar i husgrunden för att få en jämnare botten.

sandhögar att bre ut

Viggo och Elin orkade spada en stund. Sedan började de vänta på den bästa delen av byggandet, maten. Mellan allt väntade sprang de längs den gjutna grunden, satt i bastun, spadade lite till och hjälpte till att väta ner gruset.

sprida ut sand

De flesta gånger det händer något på bygget hålls jag och barnen borta. Vi är till större nytta den vägen. Detta var ett arbete vi gärna fick delta i och roligt var det tycker jag. Jag hittade en liten pedant perfektionist inom mej. Det var svårt att inte göra ett för grundligt arbete. Det här är ju trots allt inte det slutliga golvet som ska bli perfekt. Här kan ni kolla in några fler bilder på dagens arbete.

alla jobbar