Somrig söndagsutflykt

Förmiddagen gick ganska långt åt till att städa och putsa hemmet. Första visningen på eftermiddagen. När Elin vaknade från vilan styrde vi bilen mot stranden, bort hemifrån. Picknick träffis med vännerna väntade. Blåsigt men varmt. De små tårna tyckte till och med det var varmt i vattnet. Jag känner efter senare i sommar, kanske.

strand picnic
picnic
strandlek
i vattenbrynet
vattenlek

Efter några sköna timmar på stranden åkte vi en vända till bygget. Barnen gick husesyn och åkte skottkärra. Några varv runt orkade J skuffa dem alla tre. (Inte Aron då, han såg på från Dannis trygga famn.) Trion gillade att åka och hittade en gemensam melodi i sandhögen efter det. En sista tur i skottkärran och det var dags att avrunda dagens utfärd och åka hem igen.

rundtur källaren

aron bygget
åka skottkärra
skottkärra glada barn
sandhögen bygget