Morsdag

Första morsdagen som tre barnsmamma. Dagen började på bästa tänkbara sett just: sovmorgon till klockan ÅTTA! Då steg de andra in och väckte mej, nu var de hungriga. Viggo och Elin hade nästan helt själv gjort en fruktsallad åt oss till frukost. Ingen bricka i sängen hos oss, de hade dukat fint med glastallrikar och servetter. Vi skålade i Kevyt Olo citron dricka och hade en mysig stund runt frukostbordet alla fyra. Aron tog dagens första tuppis just då.

rosor

Resten av dagen spenderades hos Js föräldrar. En stressfri dag med god mat och roliga lekar.

morsdags kaffe vitsippor

klängväxt

Jag tog en tupplur också medan Aron och Elin sov ute i sina vagnar. Det är nu det har börjat ta på att vakna med några timmar mellanrum natten igenom och inte ha möjlighet att sova på dagen. Men det varar som tur inte för resten av livet, utan sist och slut bara en kort stund. Det bästa som finns är ändå att få vara mamma åt dessa tre juveler, att dagligen få följa med deras framgång i livet. Då orkar man vara lite trött mellan varven.

fotboll krama brorsan