Vår lördag

När Aron sovit klart sin första lur åkte vi till vänner och var ute med med en timme. Aron hängde nöjt i bärselen medan de andra spelade fotboll, gungade, rutschade och klättrade.

bärsele

Jag har haft honom rätt lite i bärsele eftersom han trivs bra i vagnen, i sitter eller newborn set och på golvet. Kommer ihåg då Viggo var baby var vagnen det värsta som fanns. Det var flera gånger som vagnen fick bli hemma och Viggo färdades i bärsele då vi åkte någonstans. Kommer ihåg att vi en gång tagit en tur till stan med Danni och Viggo och vagnen blev hemma. Fattar inte hur jag hade klarat mej utan bärsele då Viggo var mini. Viggo sov ibland två-tre timmar i selen, i vagnen knappt alls. Gillar att Aron trivs på de flesta ställen, det underlättar mycket.

lekpark

På eftermiddagen styrde jag och barnen på 5 års kalas till Sökö. Där dukades läckra smörgåstårtor fram och jag åt mej nästan för mätt. Lyckades nog klämma in en bit av kakan också, hur god som helst den också. På tal om godsaker. Jag ska visa er våra namnfest läckerheter till nästa. Och samtidigt har jag ett hett tips för nästa lördag. Håll ut!

kalasbord

mums