Lördags pixlar

Inget nytt på magsjukefronten. Allt Viggo ätit har hållits inne. Vi har njutit av en lördag hemma. J var en sväng och spelade innebandy på förmiddagen bara. Elin började morgonen med att lägga ett hjärta av hamapärlor, helt själv från början till slut. Stol var hon när det var klart!

hama pärlor

Imorgon har vi haft tre barn i tre månader. Tänk det. Tre gånger mer av allting.

tre barn

Jag åkte till butiken för att korrigera glassproblematiken i vår frys. Nu finns det några goda glassar igen. Det var inte alls så varmt på terrassen just den stunden vi åt våra glassar. Viggo och Elin satt med mössorna långt nerdraga och med vantar på händerna. Men in ville de inte.

classic glass

Aron var också med. Han fick ingen glass, men var på bra humör ändå. Både mor och far speglas i han linser. Eller jag syns knappt bakom kameran.

alla tre

J, Viggo och Elin spelade sähly en stund på terrassen. Jag och barnen balanserade på några plankor. Jag, Elin och Aron tog en promenad runt Jungfruberget också. Det blev några sköna timmar ute och vi avrundade med pizza till middag.

ute på gården