Som sej bör

Jag är egentligen dålig på att läsa om barnens utveckling, vad de ska lära sej och är. De utvecklas alla i egen takt och lär sej i egen ordning. Någonstans (nåns blogg eller instagram) snubblade jag över utvecklingssprång. Blev nyfiken, googlade lite. Hittade en sida på familjeliv jag började skumma. Har inte ännu läst, men ska minnsann göra det. Batra för det verkade intressant med den mentala utvecklingen under det första året och för att det är aktuellt för tillfället. Längst ner på sidan fanns listan över när det är högst sannolikt att barnet lär sej vissa färdigheter. Aron kruksar av hittar sina händer som 2 månader.

hittat handen

Jaa, Trotsboken har jag lånat på biblioteket och gillat. Skönt att få bekräftat att det är normalt då ens barn beter sej som yra hönor eller som envisa åsnor eller något dylikt. Men jag förhåller mej till allt dylikt med en nypa salt. Alla barn är ju trots allt olika.