Mera packa och röja

En dag utan planer, som blev en mycket effektiv dag till slut. Den yngsta i familjen bidrog till detta med att sova två maraton tupplurar. Vi har börjat packande av våra saker i detta hem då systern kom med fyra tomma papplådor.

blå himmel björk

Tre är fortsättningsvis tomma, en fyllde jag med Viggos och Elins vinterkläder för nästa vinter. Skrinnskor och hockey-hjälmar är undanplockade inför nästa vinter. Senare fick kryddburkarna en ordentlig genomgång. Kanske inte det viktigaste, men oj den känslan då alla gamla onödiga burkar är borta och de kvarstående burkarna i ordning.

björkfrön

Jag åkte en sväng till Nella&Nuttu, fyllde på mitt loppisbord. Det var dessutom skönt att se att många plagg lämnat bordet och förhoppningsvis hittat nya användare. Har försökt hålla prisen låga, vill bli av med stuff och inte bära hem en massa.

blad vår

Hemma igen tillredde jag både köttbullar och köttfärslimpa. Effektivt värre, men nu finns det en måltid färdig att värmas.

nypon

Vi avslutade med en promenad hela familjen. Kvällssolens sken färgade allt extra vackert. Småkyligt kändes det redan, jämfört med förmiddagens och dagens värme.

trädsvamp

puky