Jag fick en fin titel

Solen sken från klarblå himmel hela dagen. Varmt som på våren var det också. Vi väntar inte på helgens snöfall och köldgrader. Samtidigt försöker jag mentalt förbereda mej för kommande väder, men vill inte.

solskensväder

Min företagsamma stundvis självständiga Elin njöt för fulla muggar på rytmiken. Aron sov också nästan hela passet och vi fick tumistid med dottern. Det känns ibland som att jag inte hinner vara med barnen, men alla gånger det finns en glugg försöker jag ta till vara den.

på rytmiken

Idag fanns det en sådan lucka, eller disken i köket kunde vänta. Viggo hade tråkigt, jag föreslog läsa bok eller spela tillsammans. Han nappade på spel, men kom tillbaka med lego instruktioner istället. Han förklarade att han ska bygga den gruvarbetarbilen med pappa på eftermiddagen. Jag föreslog att jag kan bygga med honom och han såg rätt förvånad ut. Liksom kan du bygga mamma? Jag övertygade att jag kan och jätte gärna bygger med honom. Vi kom igång med bygget och fick sällskap av Aron vid ett tillfälle. Jag fick höra att jag är världens bästa mamma då jag bygger så bra. Den ttiteln bär jag stolt och bygger gladeligen lego en annan gång igen. För det ÄR roligt att bygga lego.

legobygge