Aron sex veckor

En go’ liten typ. Äter, sover och orka vaka cirka en timme i taget. Sover bäst ute i vagnen och kan sova i tre timmar om han så vill. Men strider mot sömnen in i det sista, vill bara inte somna. Tar tutt (napp) sedan långt tillbaka. Dricker mjölk från flaska också, men lever på modersmjölk. Håller nacken rätt bra, inte långa stunder. Trivs på mage korta stunder. Har börjat ”prata” med oss och följer fint med vad som händer runt omkring.

aron

aron sex veckor

nästan första leendet

mjölk på flaska

22 svar på ”Aron sex veckor

    • tack snälla! Jag har själv jätte svårt att se likheter, men flera säger han liknar syskonen och då speciellt Viggo som baby.

  1. Sötnos 🙂 och fint namn 😉 om vår ”pepparkaka” (elliot kallar magen så;)) inte skulle vara en tös som barnmorskan sa så är just Aron namnet vi tänkt på 😉 super fint 😉
    Men själv hoppas jag att jag får välja flicknamn, sååå svårt med pojknamn tycker vi 🙂 hade ni svårt att välja med barnen eller visste ni före redan?

    • Men tack! Vi har inte haft namn klart för någon av dem och inte haft egentliga förslag heller före de fötts. Lätt har det inte varit att hitta namnen och speciellt pojknamn har varit svårt. Har du flicknamn klart redan? Eller flera potentiella?

      • Joo, namnval är knepigt 🙂 med Elliot funderade vi lääänge, men har nog ett par flicknamn klara redan men på något vis vill jag se lillen före man bestämmer 🙂 men pojknamn är såå svårt 🙂

Kommentarer är stängda.