Barnen bakar fredagsgott

Vi gjorde ett försök att vara ute på förmiddagen. Vi klarade det en stund i den hårda blåsten, sedan räckte det. Resten av tiden fram till lunch bakade vi muffins. Eller barnen bakade och jag hjälpte med mängder och mått. Mycket nöjda bagare då de får göra helt själv. Vi använde ett enkelt bekant recept. Den här gången använde vi vit choklad och gjorde således chokladiga vit choklad cupcakes med vit chokladfrosting. Mums mums mums!

baka muffins
vitchoklad cupcakes
vitchoklad cupcakes frosting

Ett svar på ”Barnen bakar fredagsgott

  1. Vi bakade också dessa muffinsar men vår favorit har blivit med daim-choklad i muffinsen och vitchokladfrosting på (precis som ni också hade). mums, mums, mums

    Tack för muffinsreceptet, alla tycker bäst om detta! Trevligt veckoslut!

Kommentarer är stängda.