Kauneus on katsojan silmissä

Vackert väder idag utbrast Elin på väg till tåget. Min spontana reaktion var nej usch det är ju grått, vått och trist. Tänkte två gånger innan jag svarade och valde istället att säga något i stil med joo det regnar ju inte ens och det är vindstilla och passligt varmt. För visst kan annat än sol och blå himmel vara vackert väder. Då blir betydligt fler dagar om året vackra.

Några bilder från denna vackra fredag. Ha en fin helg alla ni!

baby jogger city select
IMG_8457
kusiner leker
fastlagsbullar

Det blev en finsk rubrik, men fick inget lika beskrivande att låta fint på svenska.

2 svar på ”Kauneus on katsojan silmissä

    • Vi kör omkring med en Baby Jogger City Select. Vagnen har många goda sidor. Valmöjligheterna då det kommer till placering av sittdelar/liggdelar. Den går också att ha som singelvagn, så har vi använt den mellan varven. Gillar framhjulen som svänger 360° och går att låsa. Vagnen tar litet utrymme då den fälls ihop och den är lätt att fälla ihop. Vagnen känns lång som dubbelvagn, speciellt om liggdelen är längst fram. Men jag blev snabbt van med längden. Samtidigt är vagnen svår att få över trottoarkanter, men lätt då man lär sej knycken. Vad vill du veta om vagnen?

Kommentarer är stängda.