2 svar på ”Plask i pölen

  1. 🙂 Det gjorde jag förra sommaren – det hade bildats en sjuk vattenpöl bakom stugan – det ösregnade, men var varmt. Jag sa åt pojkarna (då 3 och 5) att ”gå ut och hoppa i pölarna – nej, ni behöver inte regnakläder” – och redan det förstorade deras ögon av förvåning – ut i bara tshirt och shorts – i ösregn! Och sen pölen… Jag sa ”hoppa dit jämfota” – de tittade frågande på mig, jag sa på nytt och försiktigt gick de dit. ”nej, ta FART” sade jag och så började de, och de hade superroligt och blev våta och smutsiga! Efteråt sa de med glädje och förvåning: ”mamma, du BRUKAR int vara såhär snäll!” !!! Hhahahaha! 🙂 We all have our moments 🙂

    • Hahaaah! Underbart att få överraska sina barn sådär 😀 Men tänk så lite det egentligen behövs för att de ska bli hel lyckliga, lov att hoppa i en pöl.

Kommentarer är stängda.