Från Elins synvinkel

Elin fotade med pocketkameran. Bjuder på vår eftermiddag ur Elin synvinkel. Vi kollade på OS halfpipe. Häftigt tyckte både Viggo och Elin och snowboardade i vardagsrummet till lika som deltagarna i tävlingen. Andra bilden är Elins selfie, de bruna byxorna. Tredje och sista bilden är på mej och babyn.

OS halfpipe bruna byxor jag och lilleman

4 svar på ”Från Elins synvinkel

  1. Många varma gratulationer till den lille. Så söt. Jag vet inte om du minns, men vi träffades år 2011 på Samos, Grekland, vi bodde på samma hotell. Då underhöll du Viggo samtidigt som du gick omkring med lilla Elin i magen. Och nu är ni redan fem personer i er familj. Tiden bara rusar iväg!

    • Tack för gratulationerna! Jag har försökt gräva i min degiga hjärna tillbaka till den resan. Men får inte fram dej 🙁 Tråkigt! Men roligt om vi har träffats och kul att du kommer ihåg oss 🙂 Med vem reste du? Kommer svagt ihåg ett ungt par som åkte samtidigt med oss, var det du?

      • Ja, det var säkert jag. Vi reste på tumis, min fästman och jag, men sedan dess har även vår familj blivit större. En liten tös som snart fyller ett år. Helt otroligt! 🙂

        • Oj, att fylla ett, så fint! Grattis 🙂 Bara jag hinner ska jag leta reda på bilderna från den där resan och kolla om ni råkar synas på något hörn.

Kommentarer är stängda.