Vardagen knackar på

fem rosor

Våra båda pojkar går på medicinkur. Hade inte tänkt att den yngsta får något som så här ung. Som tur har han bara ögoninflammation och som skönt nog fixades receptet till apoteket utan besök hos läkaren. Hade hembesök från rådgivningen idag, snälla Camilla skötte om att vi fick ett recepet på ögondroppar efter att hon såg ögat.

röda rosor

Den äldre killen kom inte lika lätt undan. Han fick besöka läkare. En stund senare kom han hem med ett leende på läpparna, klistermärke i handen och medicin för öroninflammation i påsen. Allt hade gått bra även om det var spännande att åka iväg.

rosor

Skönt nog verkar båda grabbarna inte störas för mycket av sina krämpor. Hoppas medicinerna biter och dottern hålls frisk. Så får vi fortsätta njuta av vår vardag med alla fem hemma ännu i två veckor.

Blommorna har inget med det här att göra. Men vackra är de.

4 svar på ”Vardagen knackar på

  1. Vår yngsta hade också ögoninflammation som 2 veckor gammal…blev smittad av storebror. Som tur går det snabbt över med ögondroppar!

Kommentarer är stängda.